F l I X

Akkuvalmistus

Akkujärjestelmiä autoteollisuudelle Salosta

Valmet Automotiven EV Systems -liiketoimintalinja valmistaa ja toimittaa akkuja autoteollisuuden ja muiden teollisuusalojen tarpeisiin. Akkutehtaamme toimii Salossa ja vuonna 2021 laajennamme valmistusta myös Uuteenkaupunkiin.

Ilmassa on sähköä. Tunnetko sen?

Etsimme Salon ja Uudenkaupungin akkutehtaille akunrakentajia.

Millaista on akunrakentajan työ? Akunrakentajana toimit operaattorina automatisoidulla valmistuslinjalla. Huolehdit linjalla materiaalinsyötöstä, koneenhoitotehtävistä, laaduntuottokyvystä sekä visuaalisista tarkastuksista alueellasi. Otat tuotenäytteitä linjalta laadunvalvontaan ja suoritat pienimuotoiset tuotekorjaukset tarvittaessa. Osallistut häiriöiden purkuun.

Perehdytämme kaikki uudet työntekijämme perusteellisesti eri tehtäviin ja haluamme mahdollistaa työkierron työasemilla. Salon akkutehdas on savuton työpaikka, ja tuotanto- ja logistiikkatilat ovat mobiililaitevapaata aluetta.

Eturivin työpaikka motivoituneelle tekijälle

Edellytämme tehtävään hakijalta

  • kykyä toimia tiimissä
  • joustavuutta
  • halua tehdä laatua
  • motivaatiota uuden oppimiseen
  • suomen kielen lisäksi auttava englannin kielitaito on välttämätön

Viime vuosien historiallinen muutos niin autoteollisuudessa kuin Valmet Automotivessakin tarjoaa hakijoille mahdollisuuksia todella vaihteleviin, monipuolisiin ja mielenkiintoisiin uravalintoihin. Meillä kohtaavat maailman eturivin autonvalmistajan perinteet ja usko rajoittamattomiin mahdollisuuksiin, hyvän työelämän arvot sekä tunne uuden luomisesta. Kaikki toimipaikkamme jakavat yhteisen kulttuurin – niin Suomessa, Saksassa kuin Puolassa.