F l I X

Kunnossapito

NÄKÖALAPAIKKA UUSIMMAN TEKNOLOGIAN PARIIN

Valmet Automotiven kunnossapito eli Maintenance & Facilities huolehtii Suomen suurimman tehtaan prosessien ja kiinteistöjen ylläpidosta. Etsimme talon sisällä arvostettuun joukkoomme kunnossapidon asentajia, esimiehiä sekä kunnossapito- ja automaatioinsinöörejä .

TERVETULOA SUOMEN SUURIMPAAN ROBOTTIKESKITTYMÄÄN

Edellytämme kunnossapidon työntekijöiltä tehtävästä riippuen ammatti- tai korkeakoulututkintoa kunnossapidon alalta (mekaniikka, automaatio, sähkö jne.) sekä aiempaa kokemusta kunnossapidon tehtävistä. Oma-aloitteisuus, halu toimia tiimissä sekä haasteita pelkäämätön asenne ovat välttämättömiä ominaisuuksia!

Tarjoamme kunnossapidon näköalapaikan autoteollisuuden uusimman laitekannan ja teknologian parissa. Meillä on mahdollisuus työskentellä 150 alan parhaan osaajan ja noin 700 robotin kanssa.

Kunnossapito pitää huolta autotehtaan toimivuudesta 24/7. Sinulla on mahdollisuus esittää toiveesi päivä- tai vuorotyöstä. Myös etenemismahdollisuudet autotehtaan kunnossapidon tehtävissä ovat motivoituneelle työntekijälle erinomaiset.

OLENKO MINÄ SOPIVA HENKILÖ AUTONRAKENTAJAKSI?

Pitääkö tietää autoista jotakin, jotta voi hakea autonrakentajaksi? Pärjääkö nainen autonrakentajana? Entä miten aloituspalkka määräytyy? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.