F l I X

Kunnossapito

NÄKÖALAPAIKKA UUSIMMAN TEKNOLOGIAN PARIIN

Valmet Automotiven kunnossapito eli Maintenance & Facilities huolehtii Suomen suurimman tehtaan prosessien ja kiinteistöjen ylläpidosta. Etsimme talon sisällä arvostettuun joukkoomme kunnossapidon asentajia, esimiehiä sekä kunnossapito- ja automaatioinsinöörejä. Tarkkaile avoimia tehtäviä täältä.

TERVETULOA SUOMEN SUURIMPAAN ROBOTTIKESKITTYMÄÄN

Edellytämme kunnossapidon työntekijöiltä tehtävästä riippuen ammatti- tai korkeakoulututkintoa kunnossapidon alalta (mekaniikka, automaatio, sähkö jne.) sekä aiempaa kokemusta kunnossapidon tehtävistä. Oma-aloitteisuus, halu toimia tiimissä sekä haasteita pelkäämätön asenne ovat välttämättömiä ominaisuuksia!

Tarjoamme kunnossapidon näköalapaikan autoteollisuuden uusimman laitekannan ja teknologian parissa. Meillä on mahdollisuus työskentellä 150 alan parhaan osaajan ja noin 700 robotin kanssa.

Kunnossapito pitää huolta autotehtaan toimivuudesta 24/7. Sinulla on mahdollisuus esittää toiveesi päivä- tai vuorotyöstä. Myös etenemismahdollisuudet autotehtaan kunnossapidon tehtävissä ovat motivoituneelle työntekijälle erinomaiset.

Laatua ja yhteishenkeä jo vuodesta 1968

Modernia tekniikkaa ja hyvää meininkiä.

Uudenkaupungin tehtaamme on valmistanut autoja sporttisista roadstereista pohjoismaisiin perheautoklassikoihin jo puolen vuosisadan ajan. Modernit laitteet ja hyvä tekemisen meininki ovat pitäneet Valmet Automotiven yhtenä maailman suurimmista autoteollisuuden sopimusvalmistajista. Yrityksen palveluksessa on yli 5 000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.