F l I X

Palkkaus

Palkkauksen tavoitteena kannustaa ja sitouttaa

Sankarilisä korottaa peruspalkkaa!

Tervetuloa Valmet Automotivelle! Tarjoamme hakijoille mahdollisuuksia vaihteleviin, monipuolisiin ja mielenkiintoisiin uravalintoihin. Meillä kohtaavat eturivin autonvalmistajan perinteet, mahdollisuus olla mukana uuden luomisessa, hyvän työelämän arvot sekä työntekijöitämme kannustava palkkausjärjestelmä.

TYÖKOKEMUS MÄÄRITTÄÄ ALOITUSPALKAN

Valmet Automotivella maksamme kaikille Sankarilisää, joka määrittyy työhistoriasi perusteella. Kasvatamme Sankarilisää osaamisesi edetessä!

Aloittava työntekijä kuuluu joko ryhmään 1, 2 tai 3, jonka mukaan hänen aloituspalkkansa sekä palkkaportaat kehittyvät työsuhteen kuuden ensimmäisen kuukauden aikana.

  1. Ei työkokemusta
  2. Työkokemusta yli vuosi
  3. Soveltuvaa työkokemusta yli 5 vuotta

KOKONAISANSIO SISÄLTÄÄ MUUTAKIN KUIN PERUSPALKAN

Valmet Automotivella maksamme 8–20 % TES:iä parempaa palkkaa. Palkat kehittyvät työtehtävän ja osaamisen mukaan niin aloitusvaiheessa kuin sen jälkeenkin.

Kokonaisansioon tulevat lisäksi vuorolisät esimerkiksi ilta- ja yövuoroista, työajantasaamislisä, tulospalkkio, muut mahdolliset työehtosopimuksen mukaiset lisät kuten ylityökorvaukset, arkipyhäkorvaukset, hälytyskorvaukset ja vuosilomaan liittyvät korvaukset sekä kattavat ja laajat henkilöstöedut.

Lue lisää henkilöstöeduista!

SANKARIN PALKKAPORTAAT

Aloituspalkka muodostuu ensimmäisestä työpäivästä lähtien työehtosopimuksen mukaisesta tehtävän vaativuudesta riippuvasta tehtäväkohtaisesta osuudesta + Valmet Automotiven Sankarilisästä*.

Kun kykenet itsenäiseen työhön ja suoritat osaamisenvarmistuksen, kasvatamme Sankarilisääsi. Tämä tapahtuu yleensä 1–2 kuukauden kuluessa.

Neljän kuukauden kuluttua esimiehesi arvioi henkilökohtaisen suoriutumisesi (työtulos, huolellisuus, ammatinhallinta ja monitaitoisuus). Palautteen saaminen on kaikille arvokasta, mutta sen lisäksi sillä voi olla palkkaa nostava vaikutus.

Kuuden kuukauden kohdalla koeaika päättyy ja tässä kohtaa on jälleen aika korottaa Sankarilisääsi.

Kuuden kuukauden jälkeen palkka voi kehittyä tulevaisuudessa mahdollisesti tehtävämuutosten ja/tai vuosittaisen henkilöarvioinnin yhteydessä.

* Valmet Automotivella maksamme kaikille jo aloituspalkassa Sankarilisää, joka määrittyy työhistoriasi perusteella. Kasvatamme Sankarilisää osaamisesi edetessä!

Esimerkkejä palkkauksesta

Kokonaisansio perustuu työehtosopimuksen keskimääräiseen työaikaan. Esimerkeissä on käytetty TAM 35 -työvuoromallia, joka on yleisin tehtaallamme. Käytössä on muitakin työvuoromalleja.

Palkkataulukko

Ryhmä 1 = Ei työkokemusta, ei aikaisempaa koulutusta
Ryhmä 2 = Työkokemusta n. 1 – 5  vuotta tai enemmän
Ryhmä 3 = Työkokemusta yli 5 vuotta sekä alalle soveltuva osaaminen (esim. aikaisemmin autotehtaalla töissä)

Huomioithan, että näitä palkkoja ei sovelleta pääsääntöisesti kunnossapidon työntekijöille. Lisätietoja kunnossapidon työpaikoista löydät täältä!

Tutustu myös asumisvaihtoehtoihin