Valmet Automotive – Laatua ja yhteishenkeä jo vuodesta 1968

Jo 50 vuoden ajan Uudenkaupungin tehtaamme on valmistanut arvoautoja Porscheista Mercedes-Benzeihin. Modernit laitteet ja hyvä tekemisen meininki ovat pitäneet Valmet Automotiven yhtenä maailman suurimmista autoteollisuuden sopimusvalmistajista. Palveluksessamme on yli 5 000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa. Nyt haemme joukkoomme lisää hyviä tyyppejä!

Maineikas ja mukava työpaikka
Valmet Automotiven erityisalaa ovat korkean arvoluokan henkilöautot. Mercedes-Benzin lisäksi asiakkaitamme ovat mm. Porsche, Lamborghini, BMW, Mini sekä Bentley. Meidät tunnetaan kokeneena ja luotettavana palveluntarjoajana, ja tuotteemme menestyvät erinomaisesti kansainvälisissä laatuvertailuissa. Työntekijöiltämme saamme kiitosta erityisesti mukavasta ja kannustavasta ilmapiiristä.

Mille tuotanto-osastolle sinä sopisit?
Haemme lisää Autotehtaan Sankareita korihitsaamoon, maalaamoon, kokoonpanoon sekä sisäiseen logistiikkaan. Eri osastoilla kysytään hieman erilaisia sankaritaipumuksia.

Lähiseudun asunnot

Korihitsaamossa hommat hoidetaan työkavereista ja roboteista koostuvan tiimin kanssa. Työ on pääasiassa operaattorin työtä, joten hitsaustaito ei ole välttämätöntä.

Maalaamon työtehtävät, kuten auton koritiivistys ja maalipinnan tarkastus, sopivat parhaiten pikkutarkalle kädentaitajalle ja havainnoijalle, joka vieläpä viihtyy tiimityössä.

Kokoonpanossa sananmukaisesti kootaan autoja eli liitetään valmiita komponentteja paikalleen. Tähän porukkaan haetaan tarkkasilmäisiä tekijöitä.

Sisäisestä logistiikasta löytyy useita erilaisia varastoalan tehtäviä, kuten tavaran käsittely ja jakelu. Saatat päästä hyppäämään myös trukin ohjaimiin.