F l I X

Valmet Automotive

Laatua ja yhteishenkeä jo vuodesta 1968

Modernia tekniikkaa ja hyvää meininkiä.

Uudenkaupungin tehtaamme on valmistanut autoja sporttisista roadstereista pohjoismaisiin perheautoklassikoihin jo puolen vuosisadan ajan. Modernit laitteet ja hyvä tekemisen meininki ovat pitäneet Valmet Automotiven yhtenä maailman suurimmista autoteollisuuden sopimusvalmistajista. Yrityksen palveluksessa on yli 5 000 osaajaa Suomessa, Saksassa, Puolassa ja Espanjassa.

Maineikas ja mukava työpaikka

Erityisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot. Mercedes-Benzin lisäksi asiakkaitamme ovat olleet mm. Porsche, Lamborghini, BMW, Mini sekä Bentley. Meidät tunnetaan luotettavana palveluntarjoajana, jonka tuotteet menestyvät erinomaisesti kansainvälisissä vertailuissa. Nykyisin tehdas on 500 robotillaan myös Suomen suurin teollisuusrobottien keskittymä. Työntekijöiltämme saamme kiitosta erityisesti mukavasta ja kannustavasta ilmapiiristä.

Mille tuotanto-osastolle sinä sopisit parhaiten?

Haemme jatkuvasti uusia Autotehtaan Sankareita mm. korihitsaamoon, maalaamoon, kokoonpanoon sekä sisäiseen logistiikkaan. Eri osastoilla kysytään hieman erilaisia sankaritaipumuksia.

Korihitsaamossa hommat hoidetaan työkavereista ja roboteista koostuvan tiimin kanssa. Työ on pääasiassa operaattorin työtä, joten hitsaustaito ei ole välttämätöntä.

Maalaamon työtehtävät, kuten koritiivistys ja maalipinnan tarkastus, sopivat parhaiten pikkutarkalle kädentaitajalle ja havainnoijalle, joka vieläpä viihtyy tiimityössä.

Kokoonpanossa sananmukaisesti kootaan autoja eli liitetään valmiita komponentteja paikalleen. Tähän porukkaan haetaan tarkkasilmäisiä tekijöitä.

Sisäisestä logistiikasta löytyy useita erilaisia varastoalan tehtäviä, kuten tavaran käsittely ja jakelu. Saatat päästä hyppäämään myös trukin ohjaimiin.

Kunnossapito eli Maintenance & Facilities huolehtii Suomen suurimman tehtaan prosessien ja kiinteistöjen ylläpidosta. Kunnossapidon näköalapaikalla työskennelet alan uusimman kaluston ja teknologian parissa yhdessä parhaiden osaajien kanssa.

Lue lisää kunnossapidon tehtävistä

Olenko minä sopiva henkilö autonrakentajaksi?

Pitääkö tietää autoista jotakin, jotta voi hakea autonrakentajaksi? Pärjääkö nainen autonrakentajana? Entä miten aloituspalkka määräytyy? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.