F l I X

Valmet Automotive

Laatua ja yhteishenkeä jo vuodesta 1968

Modernia tekniikkaa ja hyvää meininkiä.

Uudenkaupungin tehtaamme on valmistanut autoja sporttisista roadstereista pohjoismaisiin perheautoklassikoihin jo puolen vuosisadan ajan. Modernit laitteet ja hyvä tekemisen meininki ovat pitäneet Valmet Automotiven yhtenä maailman suurimmista autoteollisuuden sopimusvalmistajista. Yrityksen palveluksessa on yli 4 000 osaajaa Suomessa, Saksassa ja Puolassa.

Maineikas ja mukava työpaikka

Erityisalaamme ovat korkean arvoluokan henkilöautot. Mercedes-Benzin lisäksi asiakkaitamme ovat olleet mm. Porsche, Lamborghini, BMW, Mini sekä Bentley. Meidät tunnetaan luotettavana palveluntarjoajana, jonka tuotteet menestyvät erinomaisesti kansainvälisissä vertailuissa. Nykyisin tehdas on 500 robotillaan myös Suomen suurin teollisuusrobottien keskittymä. Työntekijöiltämme saamme kiitosta erityisesti mukavasta ja kannustavasta ilmapiiristä.

Mille tuotanto-osastolle sinä sopisit parhaiten?

Haemme jatkuvasti uusia Autotehtaan Sankareita mm. korihitsaamoon, maalaamoon, kokoonpanoon sekä sisäiseen logistiikkaan. Eri osastoilla kysytään hieman erilaisia sankaritaipumuksia.

Korihitsaamossa tehdään auton kori. Hitsaamossa työskentely on pääasiassa materiaalin syöttöä roboteille sekä laaduntarkkailua. Tehtävissä työskennellään itsenäisesti tiimin tukemana. Kone- ja metallipuolen kokemus ja/tai koulutus on eduksi, mutta ei pakollinen

Maalaamossa auto saa värin pintaansa. Maalaamon työtehtäviin kuuluu esim. auton korin tiivistystä sekä maalipinnan tarkastusta. Maalaamon työtehtävät sopivat pikkutarkalle kädentaitajalle ja havainnoijalle. Tehtävissä työskennellään tiimimuotoisesti.

Kokoonpanossa maalatusta korista tehdään asiakkaan tilauksen mukainen auto. Työtehtäviin kuuluu auton varustelua, testausta ja viimeistelyä. Työ on siistiä sisätyötä, joka edellyttää kädentaitoja, tarkkuutta ja laadukasta työotetta. Kokoonpanossa työskentelet osana toisiaan tukevaa tiimiä.

Sisäinen logistiikka on tehtaan toiminnan kannalta avainasemassa. Se varmistaa osien oikea-aikaisen toimituksen tuotantolinjoille. Osastolta löytyy useita erilaisia työtehtäviä saapuvan ja lähtevän tavaran käsittelystä keräilyyn ja jakeluun. Tehtävissä työskennellään itsenäisesti tiimeissä. Kaikki sisäisen logistiikan työntekijät saavat trukinajokoulutuksen.

Kunnossapito eli Maintenance & Facilities huolehtii Suomen suurimman tehtaan prosessien ja kiinteistöjen ylläpidosta. Kunnossapidon näköalapaikalla työskennelet alan uusimman kaluston ja teknologian parissa yhdessä parhaiden osaajien kanssa.

Lue lisää kunnossapidon tehtävistä

Olenko minä sopiva henkilö autonrakentajaksi?

Pitääkö tietää autoista jotakin, jotta voi hakea autonrakentajaksi? Pärjääkö nainen autonrakentajana? Entä miten aloituspalkka määräytyy? Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin.