F l I X

Vapaa-aika

Vaihda vapaalle ja nauti harrastuksista

Autotehtaan Sankareille riittää aktiviteettaja!

Työntekijöiden jaksaminen on yritykselle tärkeää, ja siksi Uudenkaupungin autotehtaan henkilöstön harrastamista tuetaankin monipuolisesti.

 

HARRASTETALO LATURIIN VAI UIMAHALLIIN?

Valmet Automotiven työntekijät saavat työsuhde-etuna matkapuhelimella toimivan ePassin, jolla voi maksaa joustavasti mm. Uudenkaupungin uimahallissa, Vahterusringin sisähiihtokeskuksessa, Aquarius Bowlingissa sekä useilla kuntosaleilla. Lisäksi jokaisella työntekijällä on vapaa pääsy Harrastetalo Laturiin, josta löytyy kunto- ja jumppasalit, pöytätennis, biljardipöytä, konsolipelejä sekä kudontatupa kangaspuineen. Autotehtaan henkilöstöllä on myös oma jalkapallojoukkue FC Valmet Automotive sekä harrasteryhmät salibandylle, juoksulle, futsalille, kudontaan ja askarteluun. Jäähallissa on työntekijöiden käytössä jäävuoro kerran viikossa.

 

LIIKUNTAA JA KULTTUURIA

Liikunnan harrastamiseen löytyy Uudestakaupungista varsin kattavat mahdollisuudet. Kaupungissa on uimahallin ja sisähiihtokeskuksen lisäksi jäähalli, kuntosaleja, hevostalleja, keilarata ja golf-kenttä. Kaupungissa toimii myös monta aktiivista eri lajien urheiluseuraa koripallosta yleisurheiluun. Monipuolisia harrastusmahdollisuuksia tarjoavat myös kansalaisopisto, musiikkiopisto sekä lukuisat yhdistykset ja yritykset. Kulttuuriväkeä hemmotellaan vaihtuvilla näyttelyillä, konserteilla ja teatterilla, ja viihdettä tarjoaa Suomen vanhimpiin lukeutuva elokuvateatteri Kuvala.

 

RAVINTOLOITA JA YÖELÄMÄÄ

Uudenkaupungin ilahduttavan erilainen ravintolatarjonta ja merelliset puitteet puhkeavat täyteen kukoistukseensa kesäisin mökkiläisten ja veneilijöiden vallatessa kaupungin. Erilaiset ulkoilmatapahtumat, kuten picnic-iltamat ja iltatorit tuovat vaihtelua arkeen – unohtamatta maailman suurinta maalaisfestaria Karjurockia!

Viihdy uudessa kotikaupungissasi